VildDryck har tagit fram världens första ölextrakt för vatten. Först kolsyrar men vattnet med ett pulver och sedan tillsätter man ölessensen eller valfri smak.

VildDryck har med patenterade metoder tagit fram världens första ölessens till vatten och idag tillhandahåller man olika smaker på ölen.

– Vi har valt att utveckla produkterna tillsammans med våra kunder och därför släpper vi ölsorterna i olika batchar där batch 1 nu är under försäljning av vårt Vildmarksöl, säger företagets VD.

Bolaget utvecklar även fler spännande ölsorter, däribland en India Pale Ale/ IPA. Förutom öl arbetar VildDryck på att ta fram en Cider/Champagne på essens.

– Vi har tagit fram ett helt nytt koncept där man inte behöver någon teknisk utrustning som kolsyrepatroner och maskiner för att skapa kolsyran. Man kolsyrar helt enkelt drycken med vårt helt naturliga kolsyrepulver och sedan tillsätter man önskad smak.

Förutom öl och cider säljer VildDryck även smaker för kolsyrat vatten, däribland Sv. Vinbär samt Hallon som är mycket populär.

– Produktens huvudsakliga målgrupp är människor som är ute och rör sig i naturen mycket och inte vill bära tungt, men våra produkter passar även utmärkt i båten, på landet eller hemma.

 

Att kolsyra vatten ska inte vara svårt och krångligt med kolsyrepatroner och maskiner.

Vi har utvecklat världens enklaste och smartaste metod för att kolsyra vatten vilket inte kräver någon kolsyrepatron eller teknisk utrustning. Det enda du behöver göra är att hälla ner det naturliga kolsyrepulvret i vattenflaskan och sedan tillsätta den smak du vill ha (öl, eller sodavatten). 

Det tar bara några ögonblick att kolsyra 500 ml vatten. Vi har även sedan med patenterade metoder utvecklat världens första ölkoncentrat för vatten där en öl på 500 ml endast väger 5 gram. Essensen är ekologiskt framställd och baserar sig på malt och humle. Vi utvecklar även fler produkter däribland en India Pale Ale. Vi tillhandahåller även flera smaker för kolsyrat vatten däribland hallon och svarta vinbär smak.

För att öka tillgängligheten för produkten har vi valt att inte ha alkohol i ölextraktet, men den är däremot anpassad för 2 cl okryddat brännvin vilket ger en styrka på en mellanöl.

Att få med sig öl och kolsyrade drycker på fjället, vandringen, fisketuren, båten, landet är riktigt lyxig, och sist men inte minst nu mycket lättburet och miljövänligt.

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=WEWUIuBYq40

Hemsida:
http://www.vilddryck.com