Vi vittnas ännu en framgångsrik expandering!

Advokathuset, en etablerad advokatbyrå med Richard i spetsen som grundare. Med över 30 års erfarenhet vet man att får det man förväntar sig av en etablerad advokat. Richard som alltid ser unikt på varje klient har alltid gjort sitt yttersta för att se till att klientens intressen prioriteras i första hand. Spetskompetensen finner vi inom rättsområden såsom Familjerätt och Fastighetsrätt, firman som framgångsrikt bedrivits sedan 2009 har nu slagit upp portarna för alla som söker en kompetent och erfarenhet Advokatbyrå i Norrköping, populärnamnet till filialen som lyder Advokat Norrköping kommer med hjälp av Richards kompetens nå stor framgång tror vi. Grunden till vad som skiljer en bra advokat från en mindre bra är framförallt erfarenhet samt advokatens förmåga att hantera olika typ av klienter. Det som skiljer deras filial Familjerätt Stockholm mot deras andra filialer är deras hantering av dessa människor. Klienter som söker juridiskkompetens inom familjerätten är oftast i ett känsligt läge i deras liv och därav i en större beroendeställning till att deras advokat kan förse dem med det de behöver.

Familjerätten som även är en del av civilrätt, den har som uppgift att reglera rättsställning familjen har, med andra ord de olika familjemedlemmarnas rättigheter samt skyldigheter. Förmyndarskapsrätten kan i många fall räknas in i dessa begrepp.

http://familjerättstockholm.se
http://advokatnorrköping.nu

För med information kontakta Richard på familjerättstockholm@foretagsmailen.se, eller advokatnorrköping@foretagsmailen.se

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account