Vi recenserar ett nyöppnat Lager i Täby!

Lagringen täcker dina behov av en lagerplats

Behöver du ett företag som kan leverera lager i Täby? Börjar du få ont om utrymme hemma? Befinner du dig mellan två boenden eller ska flytta utomlands under en period?

Då ska du hyra lager i täby. Med bra priser och fina utrymmen så erbjuder de dig det du behöver. Här finns det lagerplatser för alla, både för privatpersoner samt företag. Torra, rena förråd inomhus ger dig allt du behöver i förrådsväg.

Förrådsutrymmena de hyr ut finns i olika storlekar, allt skräddarsys efter dina utrymmesbehov samt dina behov av magasinering. Det finns även möjlighet att hyra en uppställningsplats utomhus, för till exempel bilar eller husvagnar. Här finner du all hjälp du behöver för att finna en trygg och säker magasinering. får dig att känna dig säker på ditt val genom att erbjuda dig bra service till konkurrenskraftiga priser.

När förrådet hemma blir för litet, underlättar de din förvaring, och förhoppningsvis förenklar det ditt liv, och ger dig en sak mindre att tänka på. Det erbjuds bra öppettider, samt kompetent personal som finns där och hjälper dig till rätta. Du har även möjlighet att under obemannade tillfällen ha tillträde till ditt förråd – allt för att det ska passa ditt schema. Förråd för stort och smått, för både privatpersoner och företag. Du kan lämna allt från möbler till bilar, och vara säker på att de är i tryggt förvar. De hjälper gärna företag som behöver lite extra lagerplats. Hämta och lämna dina saker när det passar dig. Du finner även hjälp med uträkning av hur stort förråd samt förvaringsutrymme du behöver. Utifrån det kan du enkelt välja rätt storlek på ditt förråd. Vår uppfattning är att de alltid är tydliga med deras tjänster och priser.

Kundnöjdhet är mycket viktigt för Lagringen som de också kallas, och du står som kund alltid i centrum.

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account