Ventilation Malmö – En del av OBM Gruppen

ventilation malmö

Går du i tankar på att skaffa ett nytt ventilationssystem, eller letar du efter utrustning för avfukting? Ventilation Malmö och OBM Gruppen har det du söker och lite till – för uthyrning och försäljning.

 

Har du problem med ventilationen i hemmet eller på arbetsplatsen? Har du råkat ut för  byggfykt på en byggarbetsplatsen eller under en renovering? Det finns många förödande faktorer när det kommer till luft och fukt, men det behöver inte vara svårt eller dyrt att sköta detta på ett smart och effektivt sätt. OBM Gruppen är inte bara verksamma i Malmö utan i hela Sverige och finns här för dig när det kommer till: Ventilation, avfuktning, byggvärme, vattenskador, besiktningsprodukter och installationer. OBM Gruppen och ventilation Malmö står alltså till tjänst när du helt enkelt behöver en besiktning utav din utrustning eller ditt system eller installation utav dessa. Är du endast i behov utav uthyrning så tillhandahåller OBM Gruppen utrustningen till bra priser!

OBM Gruppen är en frenchiseorganisation och finns utspridda över hela sverige för att kuna hjälpa dig med sin djupgående kunskap när du behöver dem! De är lättillgängliga och dyker upp fort när du behöver dem. Kunskapen är alltså inte bara bred utan djupgående också!

Exempel på olika typer av tjänster:

Hetluftsmetoden – Eco Dry System

Ventilation Malmö arbetar med ett unikt system när det kommer till helhetsavfuktning. Hetluftsmetoden är att rekommendera när du behöver avfuktning av ett större område, till exempel en fastighet. Metoden är nämligen både snabb, tyst, miljövänlig och energisnål. Allt detta bidrar självklart med att det är den mest kostnadseffektiva metoderna på marknaden idag!

Krypgrundsavfuktning

Vi nämnde tidigare hur du på egen hand enkelt kan åtgärda dina fuktproblem som uppstått i vindsutrymmen. Källarförråd är även dem lika utsatta för fuktrelaterade skador, om inte mer. Fukt och mögel i dessa utrymmen kan bli dyrt för en husägare att åtgärda. Det är dock ett väldigt vanligt fenomen, husägaren i fråga får betala stora summor för att problemet inte åtgärdats i tid och på så vis har lett till onödigt stora skador.

 

Välkommen att kontakta oss!

Oavsett om det gäller skräddarsydda helhetslösningar, allmäna råd och frågor, som exempelvis serviceavtal eller efterkontroll. Du är alltid välkommen att ta kontakt med ventilation Malmö. Vi har jour dygnet runt för att kunna vara så tillgängliga för dig som möjligt om ett akut problem skulle uppstå. Du kan alltså garanterat lita på att vi på Ventilation Malmö hjälper dig oavsett problem!

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account