Vårdnadstvister och familjerätt i Kalmar / Västervik

vårdnadstvist kalmar västervik

Vårdnadstvister och familjerätt i Kalmar / Västervik

Utbildning och kvalifikationer Utbildningen och kvalifikationen som krävs för att komma in i yrket genom att ingå som advokat inom familjerätt regleras av advokatförvaltningsmyndigheten. Det finns två examensrutter för tillträde till yrket. Prospektiva advokater med en kvalificerad jurynivå fortsätter att anmäla sig till advokatsamfundet som studentmedlem och studera juridikpraxis. De som innehar en icke-juridisk examen men en som är en “kvalificerad examen” måste dessutom ha genomfört en omvandlingskurs [8] innan de anmälde sig på juridikpraxis.

När juridikpraxis har slutförts, måste den prospektiva advokaten inom familjerätt vanligtvis ta två års lärlingsutbildning, kallat ett utbildningskontrakt, med ett företag som har rätt att ta handledare.Juridisk praxis och träningskontrakt kan också genomföras samtidigt, men detta är mindre vanligt.  Träningskontraktet var tidigare känt som en articled clerkship.

Det är möjligt att kvalificera sig som advokat utan att ha deltagit i universitetet genom att bli antagen som stipendiat av Chartered Institute of Legal Executives och därefter slutföra det nödvändiga antalet års praktisk erfarenhet, och Att studera för juridikpraxis. Overseas kvalificerade jurister [redigera] Advokater inom familjerätt som är kvalificerade i utländska jurisdiktioner och engelska advokater kan ta kvalificerad advokatöverföring (QLTS) -bedömning, en snabbväg för kvalifikation som en engelsk advokat som kan Kompletteras på kortare eller längre tid, beroende på kandidatens rättsliga bakgrund. Det finns ingen utbildning eller erfarenhetskrav enligt QLTS, som består av två bedömningar; ett flervalsprov (180 flervalsfrågor om 14 ämnesfrågor) och två praktiska bedömningar, OSSE 1 och OSSE 2, som innehåller 9 skriftliga uppsatser, 3 muntliga uppsatser och 3 blandade skriftliga muntliga handlingar om de viktigaste arbetsområdena för advokater ( affärsjuridik, rättegång, förmedling, civilrättsliga förfaranden, straffrättsliga förfaranden).

Programmet är öppet för kvalificerade advokater inom familjerätt i många gemensamma lagar och civilrättsliga jurisdiktioner, såsom USA, Australien, Sydafrika, Nigeria, Brasilien, Argentina, Turkiet, Ryssland, Kina, Sydkorea, Japan, Singapore, Indien, Pakistan, alla EU-medlemsstater, liksom andra länder. Fördelning mellan advokater inom familjerätt och advokater inom vårdnadstvister, ändringar efter 1990 [redigera] I England och Wales delades den strikta åtskillnaden mellan åklagarens och barristernas uppgifter delvis, med lagen om domstolar och juridiska tjänster 1990 avlägsnande av barristers monopol för att fungera som förespråkare och bevilja advokater rätt till publik under särskilda omständigheter. Advokater kom ofta fram i de lägre domstolarna och, under förutsättning att de godkände ett test och därigenom erhålla högre målgrupper, alltmer i de högre domstolarna som High Court of Justice i England och Wales och Court of Appeal.

Medan den oberoende linjen fortsatte att existera i ett stort sett oförändrat tillstånd, använde några advokatfirma sina egna advokater och advokat Kalmar / Västervik förespråkar att göra några av deras domstolsarbete. Reglerna som hindrar advokater från att bli direkt instruerade reviderades för att möjliggöra direkt instruktion av vissa organisationer som fackföreningar, revisorer och liknande grupper.

Dessutom kan advokater Kalmar / Västervik som har fullgjort Barrådets “Public Access” -kurs ta direkt anvisningar från allmänheten inom ramen för det allmänna tillsynssystemet. Regleringen av både advokater och advokater Kalmar / Västervik har granskats av David Clementi på justitieministeriets vägnar 2004. Han lämnade sina slutliga rekommendationer i december 2004 [11] som innehöll förslag till ett mer enhetligt regelverk och nya strukturer för yrkesarbete. Många av hans rekommendationer var lagliga i lagen om rättsliga tjänster 2007. Fördelningen i den strikta åtskillnaden mellan advokat och advokat Kalmar / Västervik förväntades fortsätta efter erkännande genom lagen om juridisk disciplinärvård [12] (från och med den 31 mars 2009) och alternativ affärsstruktur (ABS) [13] (från 6 oktober 2011) bodies.Scotland [redigera] Det här avsnittet citerar inte några källor. Vänligen förbättra den här sektionen genom att lägga till citat till tillförlitliga källor. Oanvänd material kan utmanas och tas bort. (September 2017) (Lär dig hur och när du ska ta bort det här mallmeddelandet) Skottlands rättssystem är skilt från England och Wales och Nordirland.

 

Läs mer om Familjerätt Kalmar / Västervik

samt Vårdnadstvist kalmar / Västervik

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account