Välkommen till den inofficiella fan-sidan för Kim Kardashian!

Kim Kardashian

En tvättäkta fansida med all info du någonsin kunnat drömma om finns nu tillägnad Kim Kardashian! Fansidan är verkligen fylld till bredden med all fakta du kan tänkas behöva känna till om vår alls amerikanska reality-favorit! Visste du exempelvis att Kim Kardashian är född till Kimberly Noel Kardashian? Detta är en sak av många du får veta på hennes fansida.
Dock är hon nog mer känd som Kim Kardashian West nu för tiden, sedan hon 2014 gifte sig med rapparen Kanye West. Tillsammans har de två barn tillsammans, en son och en dotter. Dottern döpte de till North West, ett namn som verkligen blev omtalat och fick hela världen att prata om det kända paret. Den yngre sonen döpte de senare till Saint West, även detta namn fick en hel del uppmärksamhet men inte i samma proportioner som North Wests namn.

Kim Kardashian har sina rötter i Armenien, men är född och uppvuxen i änglarnas stad Los Angeles. Hela Kardashian-familjen är stor och hela världen har ständigt sina ögon på dem.

Kim Kardashians mamma är TV-personligheten Kris Jenner (tidigare Kris Kardashian) och hennes far var den välkände advokaten Robert Kardashian. Tillsammans fick makarna Kris och Robert barnen Kim, Khloé, Kourtney och Rob. Senare gifte Kris Kardashian om sig med den store sportprofilen Bruce Jenner och tillsammans fick de två barn, Kendall och Kylie. Kim Kardashian har med andra ord en stor syskonskara med 3 helsyskon och två halvsyskon. Allt om Kim och alla syskon finns att hitta på hennes fansida!

Varför Kim Kardashian och därmed hela familjen Kardashian blivit så känd kan för många verka som en gåta. Vissa menar att Kim Kardashian blivit känd för “ingenting” och så kanske visserligen fallet är. Faktum är att allting började med att en sexfilm på Kim läckte och spred sig i ljusets hastighet på internet. Att hennes föräldrar båda två var kända sedan tidigare resulterade givetvis i den stora uppståndelsen till sexfilmen. Efter att det värsta kring Kim och sexfilmen lagt sig började världen få upp ögonen även för Kim Kardashians syskon och övriga familj. När Kim Kardashian både stämt och vunnit i rättstvisten med Vivid Entertainment, firman som läckte hennes sexfilm, valde man att producera programmet ‘Keeping Up With The Kardashians’. Världen var i extas och succén var total! Kim blev realityshowens stora stjärna och var hon inte världskänd innan så var hon definitivt det nu! 2011 hade KUWTK redan sänt upp emot 70 avsnitt och tittarna svek aldrig.

Så känner du att alla olika serier som idag finns om Kim Kardashian inte räcker till så kolla in hennes efterlängtade fanpage där du kan hitta mer information som kan stilla dina begär mellan alla program!

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account