Vad ska jag rösta på 2018?

vad ska man rösta på 2018?

Vad ska jag rösta på 2018?

Då var det återigen snart dags för riksdagsval 2018! Och det är långt ifrån alla som har full koll på vad de ska rösta på, och dem som vet kanske inte egentligen vet varför de väljer just det partiet… Så därför är det alltid bra att läsa på lite om hur de olika partierna ställer sig inför de frågor som är allra viktigast inför riksdagsvalet 2018.

När vi går in för riksdagsval 2018 så är frågan som alla ställer sig “vad ska man rösta på 2018”. Det är inte konstigt. Det finns en mängd olika frågor inom politiken som är viktiga att ta ställning till och många partier att titta lite närmare på innan man faktiskt bestämmer sig.

2018 är det några av dessa ämnen som är de allra hetaste. Migration, integration och Sveriges mångkulturella samhälle. Skolpolitiken har också kommit att bli ett mycket populärt ämne ämne i och med de sinande resultaten i skolan generellt i Sverige. Politiska utspel som berör vård och omsorg ser vi allt mindre, även om det är en ständigt aktuell fråga så har den svalnat något inför kommande valrörelse. Det är heller inte så häpnadsväckande att vår säkerhetspolitik diskuteras allt mer livligt med tanke på de terrorhoten som infunnit sig i sverige och europa som ökat kraftigt på senaste tiden. Så vad ska jag rösta på 2018? Här kommer en sammanfattning av vad respektive parti har för åsikt inom diverse politiska frågor.

Vilket parti ska jag rösta på?

Kanske har du hunnit byta sida helt, eller kanske bytt tillbaka flera gånger? från blå till röd eller vice versa, eller kanske byter du parti inom samma block? Du kanske har röstat på de flesta partier genom åren? Det som främst kommer lyftas som den viktigaste frågan inför riksdagsvalet 2018 är de som rör just flyktingpolitiken men även säkerhetspolitiken ligger väldigt väldigt högt i kurs inför det kommande valet, främst på grund av ökade terrorhot i Europa och även i Sverige, speciellt efter det terrordåd som ägde rum på Drottninggatan i Stockholm City i våras. Här tar man även upp frågor som medlemskap i NATO samt  hur vår inrikes säkerhet ser ut.

Skolpolitiken och frågor rörande detta har också rusat upp i toppen över aktuella frågor och ämnen, samtidigt så har frågor rörande vård och omsorgs politiken svalnat något sedan förra valet – även om det alltid är aktuellt.

Ställer du dig fortfarande frågan “vilket parti ska jag rösta på”? Vi ska lite kort lista vad de olika partierna står för, så kanske frågan rörande vilket parti jag ska rösta på inte känns lika tung längre!

Läs mer om detta på vadskajagröstapå.com

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account