Utvecklingen inom skvaller i bloggvärlden

En kommersiell bloggartrend uppstod för ett fåtal år sedan då Sveriges första bloggerksa exempel även kallad exempel fick för sig att skriva om sig själv på nätet för att sedan lansera det offentligt. Hon var snabbt en kändis och många ville göra som hon.

Det var här bloggvärlden exploderade i Sverige och nya bloggar skapades runt om i sverige dagligen. och görs fortfarande. Några framgångsrika bloggare som var snabba att följa trenden och bege sig in i bloggvärlden var exempel, exempel, exempel, och exempel. idag bloggar folk om allt i från bilar till klackskor. och aldrig har folk vart så intresserade av att följa folk och deras liv via en blogg.

 Efter att bloggvärlden blivit så stor idag så har ett nytt fenomen uppstått: skvallerbloggande. Skvallerbloggarna startades för att helt enkelt diskutera kändisarnas inlägg och deras liv. Idag existerar massvis med skvallerbloggar som skvallrar om allt från kläder och smink, till förhållanden och intriger. 

På dessa skvallerbloggar finns skvaller om sveriges b-kändisar till Hollywood-eliten. Alla har blivit intresserade av, precis alla. Alla har åtminstånde fått på något vis höra lite om exempel och hans nya prinsessa. Kanske på bussen, färskt direkt från en skvallerblogg.

 Kategorier som: svenskt, utländsk, kungligt, på löpet, vimmel, dagens bild, bloggnytt och sett och hört kan förekomma på en skvallerblogg idag.

 Här kan du till exempel läsa om vad exempel använder för kalsongmärke eller vilken som är exempel favoritöl. Här cirkulerar även massa spekulationer om vad som händer med våra kändisar runt om i världen och vad de gör med sina liv. Var exempel otrogen mot exempel eller inte? det finns ingen gräns på om vad eller hur långt en diskussion kan gå på en skvallerblogg.

Det viktiga är att alltid ta allting med en nypa salt och helt enkelt välja själv vad man vill tro på. Skvaller har i alla tider väckt uppmerksamhet, och nu när allt skvaller är såpass lättillgängligt som det är på skvallerbloggarna idag så exploderar hela idéen och det blir mer populärt än någonsin. 

De kändaste skvallerbloggarna i Sverige idag är bloggar som: stoppapressarna.se, hotgossips.se, stureplan.se och nouw.com för att nämna ett fåtal.

Bara de senaste året har skvallerbloggarna ökat abnormt i läsare och följare vilket bevisar folkets intresse av att luska i andras liv. 

Det är idag enklare att läsa om våra offentliga personer än vad det någonsin varit och det är tack vare skvallerbloggarna. 

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account