Sök till Paradise Hotel – Vem? Hur? Var?

sök till paradise hotel

Funderar du på att ge dig in i spelet? Lev lyxlivet i paradiset och njut av solen medan du lär känna vänner och fiender för livet samt skapar minnena du aldrig kommer att glömma!

Här är Paradise Hotels nya fansida www.paradisehotel.nu. Ta del av allt från kuriosa till historia och passa på att spana in tidigare avsnitt och berika dig med allmänna tips om hur just du kan bli nästa PH-stjärna. Här kan du även se hur du ska göra för att skicka in din ansökan!

Känner du att det är dags att söka till paradise hotel? Bli en del av det intrigfulla spelet och passa på att njuta av sol och bad på det underbara lyxhotelet i soliga Mexico. Party, mat och Drinkar. Lär känna nya vänner och ovänner. Följ med på ett stort äventyr och sök till Paradise Sverige.

 

Bo en längre tid i ett hett och magiska Mexico för att leva livet i lyx. Vackra stränder, varma vatten och goda drinkarna väntar på dig och din ansökan.

 

Tror du att du har du det som krävs för att bli årets paradise hotel nya favorit? Sök till paradise hotel och testa dig själv för att se hur långt just du kan gå.

Tycker du att du är en unik individ med en grym personlighet som Sverige borde få ta del utav? Tror du att du har det rätta psyket för att ta dig hela vägen till final eller kanske ett hjärta av guld som kan leda dig till vinstpengarna?

 

Kraven på dig som söker är få och det som egentligen är det enda är att du är över 18. Utöver det spelar det ingen roll vem du är eller hur du ser ut! Paradise Sverige och hela Sverige ser starkt fram emot att se vem du är, och att lära känna dig! Du kanske är en färgstark person med kommentarer att skratta åt? Eller har du smarta spelstrategier? Du kanske är helt värdelös på att spela spelet men har mycket annat deltagarna och paradise hotel fastnar för, kanske som ögongodis? Vem som helst är välkommen att söka! Vi vill att alla ska ta chansen. Sök till paradise hotel och ta dig ut på det äventyr du sent ska glömma.

 

Fördelarna med att vara med i världens bästa och mest framgångsrika dokusåpa är många! Kammar du inte hem vinstpengarna eller vinner deltagarnas hjärtan, kommer dörrarna stå vid öppna och vänta när du kommer hem till Sverige igen. Om vi tar förre säsongen som exempel så har vi fått se och höra våra älskade deltagare i TV, tidningar radio osv. Att delta i Paradise hotel kan vara en enorm möjlighet för dig att få göra det du verkligen tycker är kul och alltid velat göra.

 

Läs mer på paradisehotel.nu

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account