Sankt Eriks Begravningsbyrå – Gör en tung tid lite lättare

begravningsbyrå Stockholm

Då en familjemedlem eller någon du stått nära går bort är det inte ovanligt att tiden därefter kännas svår och jobbig att ta sig igenom. Att även behöva planera och anordna en begravning mitt i sorgen är självklart något de allra flesta upplever som svårt att hantera eller ens klara av. Sankt Eriks Begravningsbyrå i Stockholm är här för dig i de svåraste tiderna för att stå till tjänst med allt som rör begravningar i Stockholm.

 

Sankt Eriks Begravningsbyrå är mycket vana att bemöta olika typer av önskemål rörande begravning. De besitter djup kunskap och den långa erfarenhet som krävs för att kunna utforma begravningen på det sätt just du och dina närstående önskar. Det vanligaste är att man vill att begravningen återspeglar den avlidne personens liv på något vis, vilket gör varje begravning i Stockholm unik.

 

Den fråga som dyker upp i huvudet direkt
“Vad kostar det?” en av de vanligaste frågorna som poppar upp i huvudet då man tvingas gå igenom en begravningsprocess. Det som i grunden bestämmer vad slutsumman landar på beror helt och hållet på vilka typer av inslag man väljer att ta med. Det handlar om valet av kista eller urna, val av dödsannonser och hur samt var de ska publiceras, tryckning utav programblad, uppträdanden under ceremonin samt andra akter som kan tänkas inkluderas gör att en begravning inte kan ha en fastställd slutsumma i förväg. De flesta begravningarna som arrangeras av Sank Eriks Begravningsbyrå i Stockholm landar på runt 15 – 25 000 kr. Möjligheten att annordna en enkel men mycket vacker och perosnlig begravning som inte ens uppgår i 10 000 kr finns självklart också.

 

Begravningens innehåll
Sankt Eriks Begravningsbyrå visar dig många sätt att göra en begravning så personlig ni vill, För att ni ska bli så nöjda det bara går med ert sista avsked till den avlidne och även så den avlidnes sista adjö till jordelivet. Val av kista, urna, gravsten m.m. är ett högst individuellt och personligt val som görs mellan er som håller begravningen om inget tidigare diskuterats eller nämnts i testamente. Det finns absolut inga rätt eller fel, det är ni som anhöriga som väljer precis vad som känns rätt för er. Sankt Eriks Begravningsbyråer i Stockholm erbjuder en rad olika kistor, allt ifrån de absolut enklaste med enkelt träslag och få detaljer till kistor i exklusivaste träslag och handgjord dekor, exempelvis i form av karvning. De flesta kistor är klädda i tyg och även låsbara.

 

Befinner ni er i en tid av sorg, kontakta Sankt Eriks Begravningsbyrå i Stockholm för att göra tillvaron lite lättare i en tung tid. Här har ni en bagravningsbyrå som kan sitt när det kommer till begravning och står mer än gärna till tjänst och hjälper er med allt från början till slut och svarar gärna på era frågor och funderingar via telefon samt mail. Ni kan även titta in på kontoret som är beläget på Frejgatan 10 i Stockholm.

Läs även om begravningsbyrå vasastan och begravningsbyrå Östermalm

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account