Professionell behandling med moderna metoder hos Tandläkare Angela Stangel i centrala Stockholm.

tandläkare stockholm

Tandläkare Angela Stangel driver sin praktik på Sibyllegatan 5 i Stockholm och specialiserar sig på estetisk tandvård samt är certifierad för både Inman Aligner- och Invisalign -behandlingar.

 

Angela Stangel är en tandläkare i Stockholm med många års erfarenhet både när det gäller allmän tandvård, men kunskapen räcker sig bredare än så och det finns en gedigen kunskap när det gäller porslinsfasader och porslinskronor samt estetisk composituppbyggnad.

Composit används när du som kund har nednötta tänder, nednötta fyllningar eller missfärgningar på tidigare fyllningar. En annan lösning bortsett från composit är att använda sig utav fasader eller kronor i porslin. Angela Stangel lämpar båda metoderna på sin klinik i Stockholm.

Välkommen in på ett första besök på kliniken som ligger centralt belägen på Sibyllegatan i Stockholm. Vid det första besöket samlas det in information som utgör det underlag som sedan ligger som grund för vilket typ av arbete som ska utföras. Dina önskemål spelar stor roll och tillsammans med den info som samlats in görs en studiomodell utav dina käkar och fotografier av dina tänder tas. Det görs alltså inte bara en klinisk undersökning med röntgenplåtar utan kliniken tar även tandavtryck samt fotograferar en serie utav både dina tänder och läppar.

När det är dags för andra besöket fokuserar kliniken på att hålla en terapidiskussion. Här går ni igenom hur slutresultatet av din behandling skulle komma att se ut med hjälp av uppvaxade tänder och studiomodeller. Du får en realistisk känsla av hur slutresultatet kommer att bli och tillsammans kommer ni överens om både det slutgiltiga utseendet samt materialval. Efter detta möte är det dags att boka tid för att påbörja din behandling!

Det första steget i en behandling är oftast en tandblekning. Detta görs eftersom både porslin och composit är material som anpassas efter din egna tandfärg. Detta innebär att om du är ute efter ett ljusare leende som slutresultat måste tänderna genomgå en blekning först.

Nästa steg är att slipa ned dina tänder om du ska behandlas med antingen porslinsfasader eller kronor. Du får provisoriska tänder som stämmer överens med den form som ni under tidigare möte kommit överens om att du ska ha. Det är i detta steg du har en sista chans att känna efter ifall ytterligare korrigeringar behövs.

Sista steget! Teknikern kommer för att slutligen färdigställa dina tänder när du har godkänt att allt känns okej. Resultatet kommer inte göra dig besviken!

 

Titta in hos din tandläkare i Stockholm redan idag om du funderar på att göra dina tänder en tjänst!

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account