Prestigelös advokatbyrå i Stockholm

advokat stockholm

Behöver du en professionell advokat i Stockholm som kan ge dig juridisk expertis när det gäller exempelvis kommersiella tvister, medling, förlikningsförhandlingar eller i en domstolsprocess? Som din främsta advokatbyrå i Stockholm kan vi erbjuda dig en bred expertis inom samtliga nämnda juridiska områden samt många många fler! Anlitar du en advokat av oss så kommer denna finnas med dig från början till slut i en rättslig process och kommer att vara ditt juridiska stöd genom hela förloppet. Vi arbetar alltid för att du som klient till vår advokatbyrå i Stockholm ska känna att vi alltid förstår oss på dina behov, att vi sätter dig och ditt välmående i första hand samt att vi erbjuder dig en högklassig service genom att alltid finnas tillgängliga och bemöta dig som klient på ett prestigelöst vis.

Finansiellt stöd finns att få
Att begå brott eller att bli utsatt för brott kan komma att kosta en del om du behöver juridiskt stöd i form av en advokat i Stockholm. Det många inte känner till är att det finns ett statligt bidrag att ta del av när du hamnat i dispyt med lagen – så kallad rättshjälp.
Rättshjälp innebär att du får statligt stöd för juridiska kostnader upp till 260 000 kronor. Det finns självklart en hel del lagar och regler kring när rättshjälpen gäller eller inte och då är vi som din valda advokatbyrå i Stockholm redo att guida dig rätt för att försäkra dig om att allting går rätt till, eftersom lagar och regler kan vara svåra att ta till sig när man saknar utbildning och kompetens. Det första steget i att bli berättigad rättshjälp är att ett juridiskt ombud konstaterar ditt behov av rättshjälpen. Med din valda advokat i Stockholm kommer alla dessa bitar snabbt falla på plats!

Mina Advokater specificerar sig inom familjerätt i både Stockholm samt Norrköping och brinner för både lagen samt familjen. Familjerätt är ett brett juridiskt område och denna advokatbyrå har advokater som fokuserar på hela spektrat. I familjerätt ingår bland annat vårdnadstvist, delad vårdnad samt bodelning.

Läs mer om delad vårdnad och målsägandebiträde i stockholm.

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account