Obesvarade skattefrågor? Få hjälp med skatterådgivning!

skatterätt

Behöver du hjälp med skattefrågor? Skatterådgivning är i så fall ett måste! Hos Möllers Juridik erbjuder man alltid skatterådgivningar på en mängd olika punkter. Kanske står du inför en utredning inom skattebrott? Med rätt skatterådgivning kan du slippa undan straff som exempelvis böter och fängelse. Möllers Juridik erbjuder även skatterådgivning i de fall där klienten redan blivit dömd och åtalad för skattebrott men i så fall kanske fått skattetillägg i samband med händelsen. Så oavsett vilka skattefrågor rörande skattebrott du har – vänd dig till Möllers Juridik!

Om du som klient blivit åtalad för skattebrott kan du i samma veva få skattetillägg för den berörda händelsen. Vid snabba kontakter och ett smidigt samarbete i form av professionell skatterådgivning kan du komma att slippa undan dessa skattetillägg. Det finns flertalet möjligheter att tillämpa om så är fallet, vänd dig därför till Möllers Juridik redan idag – för rätt skatterådgivning vid skattebrott! Många gånger går det till och med att hänvisa domen till Europakonventionen. Så oavsett om du behöver skatterådgivning rörande skattebrott eller bara vill ha allmän information rörande diverse skattefrågor så kan du kontakta Möllers Juridik för en garanterat professionell skatterådgivning.

Möllers Juridik erbjuder skatterådgivning när det kommer till flertalet skattefrågor. Några av de områden som byrån erbjuder skatterådgivning inom är skatterådgivning för idrottsföreningar, uttagsbeskattning och överklagande av Skatteverkets beslut inom vissa skatteprocesser. När det kommer till idrottföreningar handlar det främst om hur föreningen ska beskattas på ett korrekt sätt. Ett exempel på detta kan vara att en idrottförening betalar elitspelares måltider. I vissa fall anser man då att föreningen måste betala arbetsgivaravgifter. Det är knepigt att veta vart gränsen mellan en spelares privata levnadskostnader och föreningens kostnader går. Med rätt skatterådgivning från Möllers Juridik löser sig dessa skattefrågor på ett kick! Rör det sig om uttagsbeskattning kan det ha att göra med att en idrottsförening äger ett aktiebolag. Om detta aktiebolag i sin tur hyr ut en idrottsarena måste detta aktiebolag kräva en marknadsmässig hyra av moderföreningen som hyrt arenan för att inte drabbas av just uttagsbeskattning och eventuella skattetillägg. Med Möllers Juridik och dess gedigna skatterådgivning slipper du allt krångel med dessa skattefrågor!

Läs mer om skatterätt!

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account