Ny satsning på att täcka upp lager behovet i Vallentuna

Lagret som täcker ditt behov av lagerplats

Behöver du en lagerplats i Vallentuna redan idag? Då har vi hittat ett bra företag som passar dig. Lager Vallentuna har ett stort utbud av lagerplatser, som till konkurrenskraftiga priser   erbjuds till både till privat samt företagskunder. Möjlighet till både utomhusförvaring samt inomhusförvaring finns, detta beroende på vilka behov du har som kund. Företaget är väl vårdat, och  väldigt noggranna med att alla kunder ska känna sig välkomna och trygga sitt val om att förvara sina ägodelar hos dem.

Förråden finns i olika storlekar, allt från mindre förråd till relativt stora – allt för att kunna anpassa sig till olika behov och utifrån vad det är som behöver magasineras. Ibland kan det vara svårt att veta på förhand hur stort utrymme du behöver, men företagets personal hjälper dig gärna med mer information kring detta. Personalen är kompetent och hjälper gärna till med allt från att mäta förråd till att svara på dina frågor.

Har du många saker du vill ha kvar och är rädd om, blir lätt förrådet hemma för litet. Då kan det vara bra med ett kompletterande utrymme att kunna förvara dina saker på. Här kan du förvara allt du behöver, och vara säker på att dina ägodelar blir väl omhändertagna. Personal finns på plats under vissa tider, om du skulle behöva hjälp med något, du får dessutom en egen nyckel som ger dig tillgång till ditt förråd under andra tider. Flexibiliteten för Lager Vallentuna är viktigt, då alla människors schema och behov ser olika ut.

För företagskunder finns det även olika lösningar när det kommer till förvaringsutrymme. Framför allt kan det vara lämpligt för mindre företag, som kanske inte har behov av ett stort, eget lager. Då kan alternativet att hyra ett mindre lagerutrymme vara ett bra sätt att tillgodose det behovet. Det viktigaste är att du känner dig trygg över faktumet om att lämna dina ägodelar där. Lokalerna är bland annat larmade, vilket är viktigt att veta.

Det viktigaste är att du som kund känner dig nöjd, trygg och säker, vilket även företaget har tagit fasta på. Mycket information, bra öppettider och serviceinriktad personal är tecken på detta.

För mer information kontakt Dan Schönning på dan@lagringen.se

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account