Lägenhetsrenovering samt Köksrenovering i Stockholm

köksrenoveringar Stockholm

Har du äntligen tagit beslutet för att genomföra en köksrenovering eller lägenhetsrenovering i Stockholm! Grattis! Med Solumcura kommer du ro projektet i land på bästa möjliga vis. Solumcura har en lång och gedigen erfarenhet av köksrenoveringar och lägenhetsrenoveringar i Stockholm. Oavsett om ni beslutat er för att riva ut hela köket och göra nytt från grunden, eller om ni bara vill ändra och förnya genom enklare medel, såsom att byta ut skåpluckor, vitvaror och färger i köket så kan Solumcura genomföra detta åt er med stor precision. Att genomgå en köksrenovering är för många ett stort steg och även en dröm  – man får ju göra precis så som man vill ha det. Oavsett om det är en totalrenovering eller en mindre förnyelse så kan Solumcura stå till tjänst med allt från montering, planering, beställningar och rådgivning. Solumcura är därför det främsta valet för dig som ska genomföra en köksrenovering eller lägenhetsrenovering i Stockholm! Solumcura har utöver skicklighet när det kommer till hantverk även en lång erfarenhet av ritning och skissning av nya kök. Du kommer alltså bli väl omhändertagen oavsett vad du behöver hjälp med. Inga projekt är för stora eller för små för Solumcura!

Har man beslutat sig för att förnya med lite enklare medel, kanske genom att byta ut skåpluckor och bänkskivor måste man först och främst se till att köket inte är allt för föråldrat. Om stommen i köket är för gammal så kan det nämligen bli svårt att montera nya och mer moderna attribut. Om stommen inte är för gammal och ni har beslutat er för att göra en mindre köksrenovering i Stockholm med hjälp av utbytbara delar så kommer ni få ned kostnaderna för lägenhetsrenoveringen en hel del! Dock blir ni aningen begränsade eftersom ni måste utgå från den layout och stomme som köket redan har, men i vissa fall är detta snarare önskvärt för att man vill bevara köket i en större mån. Ska du göra en köksrenovering i Stockholm så rådfråga med Solumcura innan – för garanterad expertis-input! Solumcura har många års erfarenhet av både stora och små köksrenoveringar i Stockholm!
Utöver detta erbjuder Solumcura också helhetslösningar i form av el, målning, kakel, klinkers m.m tack vare goda samarbeten med partners inom diverse branscher.

Solumcura är dessutom riktiga experter på materialval när det kommer till köksrenoveringar i Stockholm. Vi är duktiga på att snappa upp trender och har koll på vad som är inne och gångbart för stunden. Men inte bara trender är viktiga. Att få möjlighet att välja bland exakt de tillval och material man vill när man står inför en köksrenovering står högt i kurs hos Solumcura. Därför är de experter på att arbeta med material som laminat, rostfritt stål, kalksten, betong, komposit, glas, marmor, obehandlat trä och oljat trä m.m. Det är viktigt att du som kund känner att du har fri tillgång till att skapa och ta fram ditt kök exakt så som du vill ha det. Oavsett om det handlar om att få fram ett helt nytt uttryck, använda mer färg, få in en ny stil i hemmet eller bara förmedla dina personliga och unika drag så är materialen grunden till ett bra resultat i din köksrenovering i Stockholm!

 

 

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account