Klimatkonsult El & Service – Allt om luftkonditioneringar i Stockholm

Luftkonditionering Stockholm

 

Letar du efter luftkonditionering i Stockholm eller känner du att det är dags att uppdatera ditt befintliga luftkonditioneringssystem?
Klimatkonsult El & Sevice AB har djupgående kunskap och lång erfarenhet av luftkonditionering och erbjuder alla typer av luftkonditioneringar i Stockholm!

Det är mycket att tänka på när du ska införskaffa ett luftkonditioneringssystem, Det är en hel del som ska tas in i ekvationen. Hur ditt boende ser ut? Var du bor? Vidare ska du självklart tänka på priset, och vilket typ av system som kan spara just dig så pengar som möjligt!

Klimatkonsult el & service AB vet vad du behöver och erbjuder utöver det snabba och trygga affärer samt deras expertis när det kommer till luftkonditioneringar. Klimatkonsult el & service AB hjälper dig från det att du tar kontakt med dem till att du har ditt luftkonditioneringsystem placerat och installerat! Självklart har de svar på alla frågor du kan tänkas ha på vägen!

När du kontaktar Klimatkonsult el & service för installationen av din luftkonditionering i Stockholm kan du vara säker på att de:

 

  • Tillåter tillräckligt utrymme inomhus för installation, underhåll och reparation av det nya systemet, och installerar en tillträdesdörr i ugnen eller kanalen att tillhandahålla ett sätt att rengöra förångaren
  • Använder en kanal dimensionering metod såsom luftkonditionering entreprenörer of America (ACCA) Manuell D
  • Garanterar att det finns register tillräckligt utbud för att leverera kall luft och tillräckligt returluft register för att bära varm hus luften tillbaka till luftkonditioneringen
  • Installerar kanal inom det konditionerade utrymmet, inte på vinden, där det är möjligt
  • Tätar alla kanaler med kanal mastix och kraftigt isolerar vindskanalerna
  • Lokaliserar kondense enhet där dess buller inte kommer att hålla dig eller dina grannar vakna på natten, om det är möjligt
  • Lokaliserar kondensor där inga närliggande föremål blockerar luftflödet till det
  • Verifierar att den nyinstallerade luftkonditioneringsapparaten har exakt köldmedium och luftflödeshastighet som anges av tillverkaren
  • Lokaliserar termostaten borta från värmekällor, till exempel fönster eller register försörjnings.
  • Om du byter ut en äldre eller misslyckad delat system, vara säker på att förångaren är ersatt med en ny som exakt matchar kondensorbatteri i den nya kylaggregat. (Luftkonditioneringen effektivitet kommer sannolikt inte att förbättras om den befintliga förångaren lämnas på plats, i själva verket kan den gamla spolen leda den nya kompressorn att gå sönder i förtid.)

Välkommen in till din expert på Luftkonditioneringar i Stockholm! De tar alltid han om dig och dina funderingar på ett professionellt sätt med högsta service i fokus!

Är du i behov av en ny värmepump i Stockholm? Kontakta värmepumparistockholm.nu för att ta reda på mer! Här får du hjälp med dina frågor gällande värmepumpar. 

Klimatkonsult hjälper dig att hitta rätt värmepump och monterar samt installerar värmepumpen åt dig.

Är det till exempel en bergvärmepump du är intresserad utav så kan du läsa mer om bergvärme i Stockholm på värmepumparistockholm.nu/bergvärme-stockholm.

Du vet väl att bergvärme är det mest kostnadseffektiva sättet att värma upp din bostad med? Med en bergvärmepump i din bostad i Stockholm kommer du i längden känna en stor skillnad i plånboken!

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account