Inofficella fansidor blir allt mer poulärt.

Välkommen till zaralarsson.nu den inofficiella fansidan för Zara Larsson! Tjejen som alla pratar om just nu. Tjejen som man antingen älskar eller älskar att hata! Vi älskar Zara Larsson! Zara är just nu superaktuell och kommer att fortsätta ta över hitlistorna i många år framöver. 

Redan som tioåring deltog Zara Larsson i den svenska upplagan av Talang år 2008. Efter att ha gett ett stort och intresseväckande intryck imponerade hon på oss alla. Då Zara Larsson tog sina första toner i TV4 blev hon väldigt omtalad, av alla! Hon var genast på tal bland Sveriges musikelit. Och efter ha nått en mogen ålder var det dags att dra igång cirkusen! Det stora genombrotten kom i januari 2013 då EP:n “Introducing” som innehöll Zara Larsson! Namnet på alla läppar just nu och de närmsta åren, och troligen i många år framöver. Zara Larsson deltog år 2008 I den svenska versionen av talang redan som tioåring. Hov gav ett stort intryck och imponerade på oss alla. Redan då Zara Larsson tog sin första ton i tv satte talangscouterna kaffer i halsen. Så ung och så begåvad, och potentialen hade inga gränser. En av dessa talangscouter som genast fick dollartecken i ögonen var vår folkkära Laila Bagge, exfru och kollega med musikproducenten Anders Bagge.  Det stora genombrotten kom i januari 2013 då hon släppte tillsammans med TEN Music Group och Universal Music Group debut EP:n “Introducing” som kom att bli en enorm världshitt. Nu, några år senare har Zara Larsson tillsammans med några av branschens bästa låtskrivarna och producenter tagit inte bara Sverige utan resten av världen med storm. Den första hitten kom år 2013 Och hette “Uncover”. Efter den rullade allting på och idag är Zara Larsson en av Sveriges i särklass mest spelade artister och Idag jobbar Zara med några av Sveriges absolut bästa låtskrivare och producenter och går igenom hela världens topplistor som en tornado!

 På Zara Larssons inofficiella fansida kan ni enkelt följa Zaras fartfyllda karriär samt ta del av hennes uttalanden och åsikter gällande Zaras populära yttranden om feminism till hennes dagliga Twitter och instagraminlägg samr alla andra pressmeddelanden som läggs ut om Zara! Är du som vi? Helt tokiga i världens coolaste Zara? Häng med in på zaralarrson.nu för att inte missa något spännande! 

För mer information besök Zara Larsson samt Zara Larsson Instagram

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account