Fuktskador – Kontakta oss direkt!

fuktskada, fuktskador

Att ens bostad drabbas utav fuktskador är tyvärr inte ovanligt. Därför är det mycket viktigt att  kontakta en expert så fort du anar ett tecken på fuktskada. Eller om du som företag är i behov av att avlägsna byggfukt från ett pågående byggprojekt!

OBM gruppen är en franchiseorganisation som verkar i hela landet och består av ett drygt tjugotal företag som är stationerade mellan Sundsvall i norr till Ystad i söder. OBM Gruppens totala omsättning ligger idag över 100 miljoner kronor. OBM gruppen kännetecknas av hög kompetens och djupgående erfarenhet av fuktskador och sanering samt besiktningsverksamhet.

OBM gruppens organisation bygger på ett gott samarbete och god support företagen emellan både när det kommer till personal och utrustning. Vi utbyter självfallet både kunskap och erfarenhet sinsemellan företagen, vilket vidare kommer att gynna dig som kund då det ger högre kompetens och kostnadseffektivitet.

För att sammanfatta OBM Gruppen:

OBM Gruppen är en organisation med det mindre företagets smidighet men med det stora företagets resurser.

Vår affärsidé är

  • Att erbjuda kunden produkter och tjänster inom fuktteknikområdet som är anpassade till kundens behov och önskemål.
  • Att erbjuda kunden spetskompetens och god service genom konsulttjänster.
  • Att erbjuda kunden kunskap och anpassade tekniska lösningar i kombination för att åtgärda och förhindra fuktskador.
  • Att sälja och hyra ut utrustning för att åtgärda och förhindra fuktskador.

 

Fuktskada eller vattenproblem i hemmet?

Det spelar ingen roll om du har en akut fuktskada i husgrunden, fuktskada i tvättstugan, mögel i badrum eller en fastighet som genomgår ombyggnation, du kan alltid vända dig till oss på OBM Gruppen när det handlar om fuktskador. Vi erbjuder produkter och tjänster inom fuktteknikområdet som helt och hållet har skräddarsytts ut efter dina behov och önskemål!  Vi tar ett helhetsgrepp på problemen.

 

Åtgärder vid fuktskador

Vi på OBM åtgärdar fuktskador samt mögel med vår spetskompetens och vår högteknologiska utrustning. Varje fuktskada tacklas som ett enskilt projekt, och målet hela tiden att återställa bostaden eller arbetsplatsen till det normala snabbt och kostnadseffektivt. Vi fungerar även som projektledare för våra nogrant utvalda och skickliga underleverantörer och samordnar hela projeket för att du som kund ska kunna spara in både dyrbar tid och pengar!

Är du som företagare i behov av att avlägsna byggfukt från en pågående renovering eller ett pågående bygge så finns OBM redo att stå till tjänst!

Likaså när du som privatperson är i behov av hjälp vid fuktskada i hemmet! Tveka inte en sekund på att kontakta oss! Det är mycket viktigt att ta tag i skadan vid första tecken på fuktskada.

Att avlägsna en fuktskada eller vattenproblem behöver inte vara en lång, utdragen och kostsam process! Se endast till att kontakta rätt firma för jobbet på en gång!

Vi har våra duktiga och flitiga medarbetare i tjänst dygnet runt! För att du inte ska behöva vänta på att skaffa hjälp mot din fuktskada och riskera att den ska bli värre så ser vi till att erbjuda jourtekniker!

Kontakta oss redan idag om du har några frågot gällande ventilation, byggvärme, fuktskador eller om du har några generella saneringsfrågor.

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account