Foto till Canvastavla, enkelt med Frameland AB!

canvastavla stockholm

Vill du inreda ditt hem med vackra bilder eller häftig konst? Kanske har du en massa bilder på din datorn eller i kameran som du vill göra något av? Du kanske har fotat själv eller så kanske du helt enkelt bara har googlat fram en bild du bara måste göra en tavla av. Tänk att kunna göra om dem till en snygg oljemålning att pryda väggen där hemma med.

Frameland AB är ett företag i Stockholm som länge har försett folk med ramar, canvasdukar samt canvastavlor för dig att inreda hem och arbetsplatser med.

Behöver du rama in en vacker tavla? Kanske ett porträtt eller ett motiv du håller kärt? Eller vill du kanske omvandla dina favoritmotiv till inbjudande canvastavlor? Vi på Frameland är de främsta på inramning i Stockholm, likaså när det gäller canvastavlor i Stockholm! Så oavsett om du behöver inramning av oljemålning, akvarell, fotografier, kartor, sjökort eller befintliga canvastavlor – för att nämna ett urval av det vi ramar in – så vänd dig till oss på Frameland!

Frameland kan alltså förse dig som målar med de material du behöver för att skapa samt rama in din verk! men inte nog med det! Frameland AB kan även ta ett färdigt foto och trycka upp direkt som canvastavla för sig som inte har den blekaste aning om hur man målar på canvastavlor.

Du skickar helt enkelt in ett foto till Frameland AB och snabbt och enkelt så får du hem ett porträtt på familjen, en målning av din hund eller kanske din motorcykel hem att pryda väggen med där hemma.

Att ha en canvastavla hemma som till hundra procent ser handgjord ut är något som verkligen piffar upp exempelvis vardagsrummet, hemmastudion, köket, barnrummet eller spelrummet något otroligt.

Välj bland mängder av motiv att pryda just ditt rum med eller skicka in egna bilder du antingen har fotograferat själv eller fått tag i på annat håll.

När dina canvastavlor i Stockholm är klara så är det upp till dig om du vill hänga canvastavlan som den är eller om du vill ge din canvastavla en passande ram för att ge den en mer utmärkande look. Frameland AB har allt när det kommer till canvastavlor samt ramar. Kom in, Välj och vraka! Eftersom det blivit ytterst modernt att dekorera med canvastavlor i hemmet, garaget, samt på arbetsplatsen så har frameland satsat ordentligt för att kunna förse alla intreserade med den konst och den inredning just du vill ha!

Så kontakta Frameland AB när det är dags för dig att skaffa canvastavlor att uttrycka dig med rent visuellt.

Att kunna få ett foto upptryckt på äkta canvas är en lyx som inte varit tillgänglig länge men som nu är här för att stanna.

Tillvägagångssätt vid beställning av canvastavla i Stockholm

Att få ett motiv som canvastavla är inte alls svårt! Det enda du behöver göra är att välja ut ditt favoritmotiv (eller flera motiv) och lämna in det på en CD, USB eller på ett minneskort till oss på Frameland i Stockholm. Därefter tar vi helt över och ser till att du i slutändan får en riktigt läcker canvastavla! Vi gör alltså allt från tryck, produktion och montering. Det går även bra att komma in direkt till oss i Stockholm med pappersbilder upp till A3 format. Vi kan scanna och därefter producera dina canvastavlor utifrån din pappersbild!

På detta vis kan du få en förstaklassig canvastavla på barnen, barnbarnen, husdjuren, bröllopsdagen, sommarstugan eller båten. Bara din fantasi sätter gränserna på vad du kan trycka upp på en canvastavla! Vi arbetar givetvis alltid med förstaklassigt material och bilden du väljer att göra en canvastavla av blir givetvis åldersbeständig.

Vill du veta mer om hur du beställer din canvastavla eller om du vill veta mer om canvastavlor generellt så kan du snabbt och smidigt surfa in på https://canvastavlorstockholm.se/

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account