Expandering på gång!

Utvecklar egen behandlingform för idrottsskador

Med hjälp av likström vill naprapaterna på Roslagskliniken läka idrottsskador mycket fortare. I en fräsch klinik norr om Stockholm finner vi fem kreativa och erfarna naprapater.

Likström är en ström som bara går åt ett håll. Detta stimulerar musklerna och kroppens egen återhämtning. Åke Snellström på Roslagskliniken i Stockholm har använt sig av detta för att utveckla en ny behandlingsform mot idrottsskador. Läs mer: Naprapatförbundet

Han berättar att han har använt metoden under ett flertal år med mycket goda resultat. 90% av idrottarna kan återgå till vanlig träning efteråt, och behandlingstiden är kort – upp till tre veckor – men intensiv, med behandlingar dagligen. Metoden utvecklades ursprungligen inom den svenska sjukvården, men Åke Snellström har förfinat metoden.

Roslagskliniken startades 1980 av Åke Snellström, som är utbildad naprapat. Kliniken har fem medarbetare, och med 30 år i branschen har de en genuin erfarenhet av att eliminera skador och förslitningar i olika former. De arbetar både åt företag och privatpersoner, och är populär bland elitidrottsmän tack vare sin unika metod.

Åke berättar att framgången bakom sin behandlingsform tagit fart ordentligt och expanderar nu sitt upptagningsområde.

– Idag välkomnar vi kunder som är i behov av en duktig naprapat både från Danderyd samt Sollentuna.

För med information, kontakta Åke på mailen info@roslagskliniken.se

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account