Erfaren naprapat i Täby har framtagit en ny behandlingsmetod!

Etablerad naprapat i Täby  utvecklar egen behandlingsform för idrottsskador

Med hjälp av likström vill den uppmärksammade naprapatkliniken läka idrottsskador mycket effektivare. Likström är en ström som bara går åt ett håll. Detta stimulerar musklerna och kroppens egna återhämtning. Åke Snellström på Roslagskliniken har använt sig av detta för att utveckla en ny behandlingsform mot idrottsskador.

Riksidrottsförbundet är en  är svensk idrotts samlande organisation, de anser att en varierad träning kombinerat med professionell naprapatbehandling minskar risken för skador.

Åke berättar att han har använt metoden under ett flertal år med mycket goda resultat. 90% av idrottarna kan återgå till vanlig träning efteråt, och behandlingstiden är kort – upp till tre veckor – men intensiv, med behandlingar dagligen. Metoden utvecklades ursprungligen inom den svenska sjukvården, men Åke Snellström har förfinat metoden.

Roslagskliniken grundades 1980 av Åke Snellström, som är en utbildad naprapat. Kliniken är baserad i Täby och har fyra medarbetare, med över 35 år i branschen har de lång erfarenhet av att behandla skador och förslitningar i olika former. De arbetar både åt företag och privatpersoner, och är populär bland elitidrottsmän tack vare sin unika metod.

För med information, kontakta Åke Snellström via hans hemsida Naprapat Täby

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account