Enkel onlinetjänst för unika attefallshus

attefallshus

Nu kan du enkelt designa ditt helt egna nyckelfärdiga attefallshus på attefallshus1.se!
Tjänsten är en onlinebaserad tjänst där du med några enkla klick designar ditt attefallshus precis så som du vill ha det. På attefallshus1.se finns både möjligheten att välja och vraka helt själv bland tillvalen redan från början, men det finns också den enklare vägen där du väljer ett redan färdigritat attefallshus. I priset ingår dessutom allt! Och då menar vi verkligen allt: parkettgolv, kakel/klinkers, treglasfönster, vitvaror, komplett köks- och badrumsinredning m.m. Det enda du behöver göra är att välja, beställa och vänta in leveransen av ditt nyckelfärdiga attefallshus!

Varför attefallshus?
Den före detta civil- och bostadsministern Stefan Attefall beslutade 2014 om att tillbyggnader på upp till 25 kvadratmeter skulle vara helt befriade ifrån bygglov.

Efter detta tog marknaden fart rejält och trenden att skaffa ett attefallshus ser ut att vara här för att stanna! Och inte är det konstigt eftersom de få kvadratmetrarna bjuder på en rad olika möjligheter. Kanske blir det ett tonårsboende? En friggebod? En gäststuga? Kontor? Ett uthyrningshus? En skön oas att hänga i? Oavsett vad så är ett attefallshus garanterat en investering för framtiden! Att attefallshus1.se dessutom levererar ett nyckelfärdigt attefallshus innebär att du kan flytta in direkt! Så sluta tveka och ta steget till att skaffa ditt unika och personliga attefallshus redan idag via attefallshus1.se!

Tips! Alla kommuner i landet kräver alltid en skriftlig anmälan som redogör för att du ska montera ett attefallshus. Detta har däremot blivit ett vanligt förekommande fenomen och det finns enkla och färdiga blanketter att fylla i hos byggnadsnämnden i varje enskild kommun. Det rör sig oftast om personliga uppgifter samt en redogörelse för när och vart bygget ska genomföras samt en kontrollplan. Därefter behöver du endast vänta in startbesked ifrån kommunen och därefter är det bara att låta ditt attefallshus börja ta form!

Kreativa lösningar och smart planering
För att ett bygge ska vara helt bygglovsbefriat krävs det att bygget inte överskrider 25 kvadratmeter. Det gäller därför att utnyttja de bygglovsbefriade kvadratmetrarna på bästa möjliga vis! Detta innebär att alla attefallshus oftast är kreativt och smart planerade. Genom inovativa lösningar och kreativa detaljer går det att få in mycket på en liten yta! Både allt man behöver för att leva ett vardagligt liv samt massor med personlighet. På attefallshus1.se finns det mängder med tips och trix på hur du kan få ut så mycket som möjligt utav dina kvadratmeter! Låt fantasin flöda och låt attefallshus1.se sköta resten!

Onlinetjänsten attefallshus1.se är enkelt utformad där du väljer bland färdiga listor på hur du vill att just ditt personliga och unika attefallshus ska se ut i slutändan. Det gäller allt ifrån detaljer, paneler, fönster, dörrar och tillval. Du klickar, beställer och väntar in leverans och innan du vet ordet av det har du ett eget nyckelfärdigt attefallshus hos dig!

 

 

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account