Arellano Lundberg Juristbyrå leder dig genom vårdnadstvisten!

Befinner sig er familj inuti en vårdnadstvist efter ett separerande är det en mycket god idé att söka kontakt med någon som vet hur detta ska gå till, både för barnens och familjens bästa!

 

Huvudregeln i en vårdnadstvist säger att barnet eller barnens föräldrar ska ha gemensam vårdnad med vilket menas att de tillsammans ska fatta alla de juridiska beslut som till exempel införskaffande av passhandlingar och vart barnen ska gå i skolan. Om det anses vara det bästa för barnen i fråga kan beslut om hur vårdnaden av barnen ska se ut komma att tas utav rätten.

Arellano Juristbyrå är experter inom vårdnadstvister och hjälper er på alla tänkbara sätt ni kan tänkas behöva då ni som familj tvingas gå igenom en vårdnadstvist.
Arellano Lundberg Juristbyrå – respekt, kvalité och engagemang för familjer som behöver hjälpen att agera korrekt ur ett juridiskt perspektiv då deras livssituation skakas och en vårdnadstvist är påväg att uppstå. Med Arellano Juristbyrå får ni råd och  vårdnadstvisten behöver inte bli någonting otrevligt.

Arellano Lundberg Juristbyrå:

– Respekt för alla enskilda individer och alla olika familjer.

– Behovsanalys gjord med kvalité samt rekommendationer och rådgivning

– Alltid ett stort engagemang i de uppdrag juristbyrån åtar sig.

Det är inte lätt att veta vad man måste tänka på samt ta hänsyn till när en vårdnadstvist äger rum. Det är viktigt att komma ihåg att båda föräldrarna självklart ska ska få träffa barnen, även om bara en förälder får juridisk vårdnad (ensam vårdnad) av barnet eller barnen i fråga, om inte er situation ser ut som så att barnen måste få skydd från någon av föräldrarna. För att få lösa er situation på enklaste och bästa sätt, anlita Arellano Lundberg Juristbyrå för att få bästa hjälp under hela vårdnadstvisten.

 

Ring för kostnadsfri telefonrådgivning!

telefon: 08-120 586 86

Jourtelefon: 0739-40 88 54

 

Eller besök din jurist vid vårdnadstvist samt familjerättstockholm.se! – klarabergsgata 29, 111 21 Stockholm

http://www.trean.nu

http://www.fondsmart.se

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account