Är du i behov utav en jibbil/bodbil?

bodbil Stockholm

Ska du bygga ett hemmaspa? Renovera sommarstugan? Är du fastighetsägare och ska renovera husfasaden? Eller är du en byggfirma i behov av en mångsidig och effektiv hjälpreda? Då är en bodbil med jibb någonting för dig! I Stockholm finns det massor av företag som kan erbjuda dig rätt typ av jibbil för just ditt ändamål.


En jibbil i Stockholm kan dessutom hjälpa dig med mycket mer än så. Utöver de tunga lyften en jibbil klarar av så kan en bodbil även transportera mycket tungt gods på olika sträckor. Alltså en perfekt möjlighet att frakta byggmaterial mellan byggarbetsplatser eller från ena sidan av ett hus till den andra. De allra flesta företagen i Stockholm erbjuder även både montage och delmontage av jibbilen på plats om det finns behov utav detta. På så vis har du hela lösningen ordnad för dig.

Om du har ytterligare behov av tilläggstjänster på jibbilen så går detta givetvis att ordna. En jibbil kan nämligen utrustas med diverse redskap för att kunna utföra andra arbeten utöver de vanliga lyftjobben. En jibbil kan utrustas med allt ifrån en skopa till gaffel, gripare och krok. Möjligheterna är oändliga och det finns inte mycket en jibbil inte skulle klara av! Som hyrare av en jibbil i Stockholm kommer du garanterat få dina behov tillfredsställda.

Börjar sommaren lida mot sitt slut? Kanske har du en båt som du kan åka omkring med i de vackra omgivningarna som Stockholm har att erbjuda? Kanske börjar det bli dags att ta upp båten för säsongen? Om du har en större båt är detta förmodligen ett återkommande problem. Hur får du upp båten? Hur får du ned båten i vattnet igen när våren är här? Sluta oroa dig! En bodbil är lösningen på dina problem. En bodbil utrustad med jibb klarar av att lyfta och transportera båtar upp emot 10 ton.
På så vis kommer dina sjösättningar och upptagandet av båt vara en dans på rosor!
Bara att kontakta det företag som faller dig bäst i smaken för uthyrning av jibbil och sedan är det bara låta jibbilen sköta resten! Allt ifrån lyft av båt till transport till förvaringsutrymmet.

Att hyra en jibbil i Stockholm är alltså både enkelt och smidigt. Alla företag har många olika bodbilar utrustade med jibb som enkelt kan anpassas efter just dina önskemål. Oavsett om du är privatperson, företag eller fastighetsägare så kommer en jibbil säkert kunna hjälpa dig i många situationer. Alla chaufförer är dessutom alltid utbildade för att kunna utföra jobbet på ett korrekt och säkert vis.

Läs mer om bodbil i Stockholm!

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account