Antalet brottmål ökar i Stockholm

En bra brottmålsadvokat i Stockholm

Hos Brottmålsadvokater Stockholm kan du hitta advokater som är specialiserade på brottmål. Advokatbyrån finns i centrala Stockholm. Här finns flera advokater som har arbetat med brottmål under ett flertal år, och har breda erfarenhet och stora kunskaper inom ämnet. Här kan du få juridisk hjälp snabbt.

Byrån grundades 1999 av advokaten Charlie Tvärenvigg. Advokatbyrån har sedan dess växt stadigt, och idag är ett flertal advokater anställda vid byrån. Här finns advokater och jurister med brott och brottmål som specialitet, och som gärna tittar på och går igenom ditt fall med dig. Behöver du en advokat eller en jurist, som har goda kunskaper som försvarare inom brott och brottmål, så har du kommit rätt. Det finns även möjlighet att få hjälp med andra fall som inte faller under kategorin brott. Det finns även en jourtelefon, om du skulle behöva akut juridisk hjälp på kvällar och helger – vilket är ett stort plus om en person blir häktad under dessa tider. De har möjlighet att vara med som stöd under förhör.

Grunden i ett brottmål är misstanken om att ett brott har begåtts. Enligt svensk lag så har en misstänkt alltid rätt till en försvarare, antigen väljer du en själv eller då utses en försvarare åt dig. Grundlagen säger att alla har rätt till en advokat. Brottmål handläggs vid en allmän domstol, till exempel på Stockholms tingsrätt. Advocat.se kan hjälpa dig vidare i denna fråga, och gå igenom med dig hur detta går till. Du är delaktig i hela processen och har fullständig insyn i deras arbete.

 

Här finns goda kunskaper och lång erfarenhet från arbetet som brottmålsadvokat. I deras centrala kontor i Stockholm får dem dig att känna dig trygg. Du har möjlighet att få professionell hjälp snabbt. På advocat.se ser de människan och inte brottet. Erfarenhet och människokännedom är några av de drag som kännetecknar en bra brottmålsadvokat, vilket du kan hitta hos advokaterna på Brottmålsadvokat Stockholm

För mer information, kontakta Charlie Tvärenvigg på 08-791 94 00

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account