Aliva Äventyr – Aktiviteter, Teambuilding och Konferenser. I hela landet, året runt!

Aliva arrangerar och planerar stora som små äventyr, inomhus som utomhus för enskilda personer eller grupper av alla storlekar. Under kort som längre tid.

 

Är det dags för dig att komma ut och bestiga en klippa på riktigt? Eller är det god tid att hela familjen kommer ut på fjällvandring? Eller är en konferensbokning på en spännande konferensanläggning någonstans i Sverige du och din kollegor söker så har Aliva verkligen något att erbjuda!

 

Aliva skräddarsyr kompletta helhetslösningar för ert äventyrande! Kom ut på en snabb utflykt eller ett längre äventyr i skog, på fjäll eller över vatten i upp till två veckor, med eller utan guide! Vidga vyerna tillsammans med nära och kära och upplev naturen från ett annat perspektiv! På nya sätt får ni vara med om ert livs äventyr tillsammans med Aliva.

 

Oavsett om ni är ute efter konferensbokning, Teambuilding eller aktiviteter så har Aliva en rad förslag de erbjuder över hela landet. Aliva är störst i Sverige när det kommer till att förse företag och privatpersoner med enkla eller skräddarsydda helhetslösningar inom aktiviteter, teambuilding, konferensbokning och äventyr! Det finns så mycket där ute som ska upplevas, låt Aliva vara er guid och ert verktyg.

 

Aktiviteter då som att åka ribbåt, åka ut på fiskesafari eller åka på golfevent är bara några av alternativen som självklart finns runt om över hela vårt vackra avlånga land! En av de populäraste aktiviteterna som Aliva erbjuder är deras så kallade stadsjakter som är fyllda med spänning med eller utan tävlingsnerv. Dessutom kan ni testa på “Talkie and Walkie” som är en nervkittlande övning där många egenskaper sätts på prov och man har mycket att lära sig.

 

Teambuilding är indelad i “lekfullt och klurigt” ,“skytte”, “bygga och konstruera” och “quiz” och här finner ni garanterat något som ska passa just er grupp. Vidare så skreddarsyr Aliva teambuildingen efter ert team.

 

Med Alivas teambuilding kan ni testa på övningar och gå på föreläsningar för att få ut så mycket utav er själva!

Alivas personal är även utbildad och certifierad inom GDQ som är speciellt framtaget för att få specifika grupper att göra stor skillnad och utvecklas  snabbt!

 

Aliva har Sveriges mest heltäckande konferensbokning! Med ett samarbete med Sveriges främsta event och konferensanläggningar har Aliva garanterat något för ert företag och era medarbetare.

Stärk banden, bilda ny uppfattning och utveckla ett felfritt arbetssätt tillsammans för att bli ett optimerat superteam!

 

Upplev er konferensbokning på ett helt nytt sätt, underbara anläggningar med mycket att bjuda på som till exempel mängder av kvalitativa restauranger!

 

Passa på att kombinera er konferensbokning med en aktivitet eller teambuilding! Koppla av tillsammans på en bastuflotte! glid ut över vattnet för mingel, umgänge, bad och bubbel.

Kanske innan eller efter en liten femkamp ni vänner/kollegor emellan.

 

Oavsett om det handlar om jobb eller bara nöje så kommer Aliva att bjuda på en fantastisk resa eller upplevelse som lämnar alla berikade!

 

Läs mer om vad Aliva kan göra för er på Aliva.se och Aktiviteter Göteborg, Aktiviteter Stockholm, Aktiviteter Malmö, Aktiviteter Uppsala

Eller på Konferensbokning Göteborg, Konferensbokning Stockholm, Konferensbokning Malmö, Konferensbokning Uppsala

 

Eller hör av er direkt på 08 – 663 05 50

 

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account