Advokater med expansion i fokus.

På vårt kontor mitt i Gävle möts du av kompetenta och rutinerade advokater. Vi arbetar med individen i centrum och företräder framförallt privatpersoner. På våra skrivbord ryms ett brett spektrum av rättsområden. Vanligast är brottsmål, familjerätt, personskador och migrationsrätt. Vi besitter goda kunskaper även inom avtalsrätt, processjuridik, miljörätt, entreprenadrätt, fastighetsrätt, skatterätt och arbetsrätt. Har du inte en aning om vilket rättsområde ditt ärende faller under ska du inte tveka att kontakta oss. Hos Advokat Gävle finner du inte enbart kunniga advokater, de är dessutom trevliga och tillmötesgående. De lyssnar när du förklarar ditt problem och svarar på alla frågor. Sedan hittar vi en gemensam väg framåt.

Letar du efter en kunnig och empatisk advokatbyrå i Gävle kommer du trivas med oss som juridisk representation. Att vi kan hantera olika sorters klienter i kombination med vår långa erfarenhet i rättssalen och vid förhandlingsbordet får oss att stå ut från mängden. Vi värderar att du känner dig informerad och trygg under hela ärendet. Påtagliga mål med vår representation och rådgivning är viktigt för oss. Det synliggör dina önskemål och sätter fokus för vårt arbete. Därför ser vi till att alltid förklara rättsliga skeden och lagar utan att använda avancerat juridiskt språk. Vi går alltid noga genom de möjliga handlingsplanerna med dig.

I många fall behöver tvister inte tas upp i rätten. Ett kompetent ombud kan i många fall desarmera hetsiga situationer genom samtal. Ett utanförperspektiv i form av en rutinerad advokat är guld värt. Framförallt är samtal ledda av juridisk representation en enorm tillgång inom familjerätten. Det blir både känsligt och i många fall komplicerat med juridiska ärenden som berör de vi står allra närmast. Hur vardagen och privatekonomin för de inblandade ska se ut påverkas i högsta grad av familjerättsärenden i stil med skilsmässor, vårdnadstvister och testamenten. Här blir en advokat från oss i Gävle en fantastisk tillgång.

Vi förstår att du anlitar oss eftersom ditt ärende är viktigt för dig och du vill få det hanterat korrekt och smidigt. Därför går vi in med stort engagemang både när det är läge att teckna juridiska dokument och när ett tvistemål ska tas upp i domstol. Hela vår kompetens läggs på att utföra den aktuella uppgiften. Det tycker vi att våra klienter är värda.

http://www.advokatgävle.nu

Kontakta oss på mejl eller telefon för att diskutera din situation.

 

 

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account