Advokatbyrån Tihinen AB – På både svenska och finska spelplanen gällande brottmål

Tihinen antar sig såväl små som mellanstora företag och privatpersoner.

Tihinens affärsidé bygger på att tillhandahålla sin breda kompetens för specifika rättsområden, för en kreativ problemlösning.

Advokatbyrån med brottmålsadvokater i Stockholm och Södertälje!

 

Alla har vi samma rätt till att företrädas utav en advokatbyrå i Stockholm!

Har man blivit misstänkt för ett brott har man hela tiden rätt till att kontakta, rådgöra med och företrädas utav en rättslig försvarare. Denna rättslige försvarare kallas för brottmålsadvokat.

 

År 1996 grundades advokatbyrån Tihinen av Liisa Tihinen som idag driver byrån med Kimmo Tihinen och tillsammans arbetar dem med inriktning mot brottmål i Stockholm.

Är du i behov av en advokat? Har du begått ett brott eller blivit misstänkt för ett brott du inte begått? Då kan du behöva hjälp genom brottprocessen, för att allt ska gå rätt till och flyta på som det ska. Advokatbyrån Tihinen finns i centrala Stockholm samt Södertälje och är beredda att ta sig an ditt ärende och välkomna dig som klient hos Tihinen. Alla är vi den samma inför lagen och för att lagen ska vara den samma för alla individer krävs en skicklig och erfaren advokatbyrå med hjärta för både lagen och individen i fråga. Advokaterna Liisa Tihinen och Kimmo Tihinen står vid din sida och är med dig enda från första börja och mot slutet. Från första polisförhör och vidare till eventuell rättegång. Se till att du som klient känner till alla dina rättigheter och tar tillvara på din frihet till fullo. Advokatbyrån ser till att du har allt du behöver och är fullkomligt rustad för att ta dig an lagen.

Det är en mänsklig rättighet att företrädas utav en advokatbyrå vilket fastslås i artikel 6 i Europeiska Konventionen av anledningen att skydda och bevara våra mänskliga rättigheter samt vår grundläggande frihet (EKMR). En advokatbyrås syfte är att ta tillvara klientens rättigheter och se till att du som misstänkt inte blir ojuste behandlad under den pågående brottmålsprocessen, från det första polisförhöret, under hela förundersökningen samt vid kommande domstolsförhandling. En advokatbyrå står vid dig från första början till slutet och arbetar för att du som klient ska veta hur du utnyttjar din frihet till fullo.

 

När bör man då ta kontakt med en advokatbyrå i Stockholm?

Då du kallats till polisförhör är det dags att kontakta Tihinen!
Kom alltid ihåg att du som misstänkt hela tiden har rätten att ta kontakt med samt prata med din advokatbyrå.

Du har även rätt att ta kontakt med en försvarare innan denne utsetts till din offentliga försvarare. Detta förekommer då du redan är anhållen eller gripen.

Kom ihåg att kontakta Advokat Kimmo Tihinen AB när du är i behov av en skicklig advokatbyrå!

För mer information gå in på hemsidan eller kontakta advokatbyrån Tihinen på tel:

 

Liisa Tihinen, Södertälje: +46 (0)8 544 97 666

Kimmo Tihinen, Stockholm: +46 (0)8 622 66 29

 

Alla ska behandlas lika mot lagen och advokatbyrån Tihinen är här för att se till att det händer!

http://www.beedigd-vertalen.nu
http://www.os2ug.se

©2014 3on Reklambyrå & Webbyrå AB 3on-logo-vit

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account